★ Ingyenes kiszállítás 23.000 ft- felett ★
 

Szállítás és fizetés

KÉZBESÍTÉS

Csomagjainkat a megbízható Magyar Posta logisztikai partnerünkkel szállítjuk. A szállítmány legtöbb esetben 7-10 munkanapon belül érkezik. A csomag kiküldését követően e-mailben értesítjük Önt annak átadásáról, valamint elküldjük Önnek a csomagkövető számot, ahol fel van tüntetve egy hivatkozás is egyenesen az Ön csomagjának követésére.


A postaköltség tartalmazza
: A KISZÁLLÍTÁSI DÍJAT. Az útánvételi díj külön 330 FT.

Az előre kifizetett rendelésekre, GoPay vagy PayPal, ez nem vonatkozik. 
 

a) postaköltség GoPay vagy Paypal - házhoz szállítás: 23000 FT feletti vásárlásnál ingyenes

a többi vásárlásnál (9900 FT alatt) a posta költség 960 FT , ami a kiszállítás díja. 


b) postaköltség az utánvételnél: házhoz szállítás: 23000 FT feletti vásárlásnal a kiszállítás INGYENES + utánvételi díj 330 FT 
a többi vásárlásnál (23000 FT alatt) a postaköltségbe bele van számítva a kiszállítasi díj 960 FT+ utánvételi díj 330 FT 

 

Kérjük nefelejcse el, hogy az átvátelnek van értelme. A küldemény átvetele előtt kérjük, olvassa el weboldalunkon a "Visszatérítések és igények szakaszát” , és ezt kövesse. Mi történik, ha a csomagom késik?

A legegyszerűbb módja a csomag felkeresésének az, ha egyenesen a Magyar Postával lép kapcsolatba (kérem ilyen esetben készítse elő a csomagkövetési számot).

 1. Kapcsolat, 06-1-767-8282

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 1. Utánvétes fizetés (fizetés a csomag átvételénél)
  Természetesen lehetséges utánvéttel, készpénzzel fizetni. Ilyen esetben azonban a futárszolgálat plusz költséget számolhat fel.

  Az utánvételi fizetés (átvételkor) 45 900 HUF-ig korlátozódik. Ha 49 500 HUF többett akar vásárolni, kérjük, válasszon fizetésnél kártyát vagy PayPal-t.

 2. Fizetés online kártyávál (fizetés előre)
  Az online kártyás fizetés egy szintén biztonságos fizetési mód, melynél szükséges feltüntetni a kártyaszámot, a CVV kódot valamint a bankkártya lejárati idejét. A személyes adatok a GoPay biztonsági kapun keresztül vannak fogadva, mely ezen adatok elérhetőségét számunkra nem biztosítja.

 3. Fizetés PayPal-on keresztül

  A PayPal fizetés manapság a legnébszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési módok közé sorolható. A PayPal rendszerét több, mint 100 milliárd ember használja az egész földön, 103 országban. Pont a megbízhatóság, biztonság és általánossága miatt választottuk, hogy közvetítsük a fizetést Ön és boltunk között.


  A rendszerünk a VISA, VISA Electron, Maestro és American express kártyákat fogadja el.